Hart tot hartroute ♥ Erp ♥ Keldonk ♥ Boerdonk

De naam zegt het al, verbinding , dat is wat wij met de van Hart tot Hart loop willen bereiken. De 13 kernen in Meierijstad met elkaar verbinden door middel van bewegen. Ieder op zijn of haar manier door te wandelen of hard te lopen.

De Van Hart tot Hart loop gaat door het hart van de Meierij, met zijn mooie groene landschappen. Wanneer je de kernen verbind ontstaat er een prachtig hart. Het doel is om een loop te organiseren waar we alle 13 kernen verbinden tot 1 groot hart. 

 

Vanaf begin van de zomervakantie tot en met 27 september is het voor de deelnemers en andere belangstellenden De Van Hart tot Hart loop mogelijk om de wandel en hardlooproute via de app van ‘Rondje Meierijstad’ te lopen.

 

Oorspronkelijk zou de Van Hart tot Hartloop plaatsvinden op 29 maart 2020. Helaas werd deze datum afgelast vanwege de alom bekende redenen. Er is een nog een poging gedaan voor een nieuwe datum maar vanwege de regelgeving en richtlijnen kan de loop op die datum ook niet doorgaan. Daarom wordt nu dit alternatief aangeboden.

De routes zijn aangepast, zodat de start en finish op eenzelfde locatie zijn. Er wordt gestart bij Hotel/ Café het Hart van Bourdonck. Om de route aantrekkelijk te houden is de hardlooproute aangepast en bedraagt nu 16 km (ook wel de ‘ten miles’). De wandelroute heeft een afstand van 17 km.

Wanneer je besluit de route te gaan lopen kan de route gereserveerd worden via

 

Deelnemers met een ticket voor de Van Hart tot Hart loop ontvangen een bericht van de Van Hart tot Hart loop met een unieke kortingscode. De route start bij Hotel/ Café Hart van Bourdonck. Bij het startpunt ontvang je een goodiebag en de routebeschrijving voor zowel de hardloop- als de wandelroute.

Wat krijg je met je Van Hart tot Hart loop-ticket?

  • Je kunt een code via reservering verkrijgen voor de hardloop en wandelroute;
  • Een goed gevulde goodiebag met vele leuke verrassingen zoals een bidon!
  • Toegang tot de app met leuke extra’s, geluidsfragmenten en weetjes over de route. Rick Terwindt (stadsdichter van Meierijstad) is je gids tijdens de gehele route.
  • De wandel en hardlooproute geprint;
  • Tevens is een flink gedeelte van het bedrag gereserveerd voor ons goede doel Kids Run Free

Mocht je geen kaartje van de Van Hart tot Hartloop in je bezit hebben dan kunnen er rechtstreeks kaarten gekocht worden via de site van Rondje Meijerijstad. Klik op die site op de Hart tot Hart route. 

Vanaf 27 september blijft dit rondje voor iedereen beschikbaar en via deze site te reserveren. 

 

Voor meer informatie ga naar www.vanharttothartloop.nl