Hart tot hartroute ♥ Erp ♥ Keldonk ♥ Boerdonk

De naam zegt het al, verbinding , dat is wat wij met de van Hart tot Hart loop willen bereiken. De 13 kernen in Meierijstad met elkaar verbinden door middel van bewegen. Ieder op zijn of haar manier door te wandelen of hard te lopen.

De Van Hart tot Hart loop gaat door het hart van de Meierij, met zijn mooie groene landschappen. Wanneer je de kernen verbind ontstaat er een prachtig hart. Het doel is om een loop te organiseren waar we alle 13 kernen verbinden tot 1 groot hart. 

 

Belangrijk bij het wandelen!

  • Loop op wandelschoenen (geen hardloopschoenen). De natuur waar je loopt is vrij ruig en het gras (en brandnetels staan hoog). Draag dus ook een lange broek!
  • Het is een wandelroute voor ervaren wandelaars, door de afstand en doordat de route dwars door de natuur gaat.
  • De route is daardoor minder geschikt voor scootmobiel gebruikers.
  • Vraag bij Cafe het Hart van Bourdonck om de powerbanks die klaar liggen. Je hebt ze nodig bij het bekijken van de video's en het beluisteren van de geluidsfragmenten. En natuurlijk doordat de app die je begeleid bij de route energie slurpt! USB kabeltje niet vergeten om de powerbank met je telefoon te verbinden.
  • BELANGRIJK: Geef het tijdstip van aanvang aan bij de opmerkingen wanneer je deze wandelroute wilt beleven.
  • LET OP : Het startpakket kunt u ophalen bij het Hart van Bourdonck vanaf 10.00 uur in de ochtend of de avond daarvoor tot 22.00 uur.  Dus wilt u eerder dan 10.00 uur starten met lopen is het verstandig om de avond van te voren het startpakket op te halen. Anders mist u de nodige informatie voor de app en de goed gevulde goodiebag. 

 

Voor meer informatie ga naar www.vanharttothartloop.nl 

 

 

 

Rondje Meierijstad Hart tot hart route kwam mede tot stand door de inzet van  Marijke Hendriks, July Schrama, 

Linda Jacobs, Nadia Beekmans, Martine Verweij, Henriette van der Vaart, Ank Duteweert,

Rick Terwindt, Ellis Rijkers en Elles Ploegmakers