Graag minimaal 1 dag van te voren reserveren aub


Hart tot Hartroute (vanaf Medio juli te reserveren)

Hart tot hartroute bestaat uit een wandelroute 17 km of hardlooproute 16 km ("ten miles")

Je start met een goed gevulde goodiebag met vele leuke verrassingen zoals een bidon! Toegang tot de app met leuke extra’s, geluidsfragmenten en weetjes over de route. Rick Terwindt (stadsdichter van Meierijstad) is je gids tijdens de gehele route.

Tevens is een flink gedeelte van het bedrag gereserveerd voor ons goede doel Kids Run Free.

Startpunt voor deze route is Hotel Cafe Het hart van Bourdonck 

  • BELANGRIJK: Geef de datum & tijdstip aan bij de opmerkingen wanneer je deze wandelroute wilt beleven. 

 

Piraten route Speurtocht

Gezellige wandeltocht en in het bijzonder voor de kids! je kunt kiezen voor een speurtocht (vanaf 8/9 jaar). Je gaat op zoek naar de geheime code van de Vlagheide tijdens de tocht krijg je allemaal leuke en spannende opdrachten. 

Je krijgt een leuk knapzakje met lekkers en een echte schatkaart. 

Deze route start vanuit Camping het Goeie leven Eerde. 

minimaal 1 dag van te voren reserveren a.u.b.

BELANGRIJK: Tijdens de door RIVM gestelde periode "Corona maatregelen" lopen de ouders/volwassenen nu gratis mee. Vul bij reserveren het aantal deelnemers (inclusief ouders!) in en gebruik de codes voor de korting bij 1 volwassene:  ACTIECODE1OUDER of 2 volwassenen: ACTIECODE2OUDERS.  Geef bij de reservering gewenst tijdstip aan.

Piraten route allerkleinsten

Leuke route voor de kids! De allerkleinste zoeken naar de paaltjes en kunnen een leuk filmpje openen en luisteren naar een piratenverhaaltje. 

Je krijgt een leuk knapzakje met lekkers.   

Deze route start vanuit Camping het Goeie leven Eerde. 

minimaal 1 dag van te voren reserveren a.u.b.

BELANGRIJK: Tijdens de door RIVM gestelde periode "Corona maatregelen" lopen de ouders nu gratis mee. Vul bij reserveren het aantal deelnemers (inclusief ouders!) in en gebruik bij 1 volwassene code ; ACTIEKLEIN1OUDER of 2 volwassenen ACTIEKLEIN2OUDERS. Geef bij de reservering gewenst tijdstip aan.

BEVRIJDINGSROUTE

Een bijzondere wandelroute door Eerde met interessante geluidsfragmenten via Radio Oranje. 8 dagen Operatie Market Garden.

Bij het  Startpunt St. Antonius Molen Eerde ontvangt u een startpakket en routemap en een wachtwoord voor app/mobiele telefoon. 

minimaal 1 dag van te voren reserveren a.u.b.

BELANGRIJK: Geef de datum & tijdstip aan bij de opmerkingen wanneer je deze wandelroute wilt beleven. 

MARKET GARDEN ROUTE

Deze bijzondere route staat in het teken van Operatie Market Garden, die tijdens de 2e wereldoorlog hier onder andere heeft plaatsgevonden. Tijdens deze route worden er bij de diverse belevingspunten informatie gegeven via geluidsfragmenten en beeldfragmenten. U ontvangt bij aanvang route een kaart, startpakketje en wachtwoord voor app/mobiele telefoon. Deze route kan gestart worden bij de volgende startpunten: De helden van Kien, Camping het goeie leven en de St. Antonius molen.

min. 1 dag van te voren reserveren a.u.b.

BELANGRIJK : Geef bij reservering de datum & tijdstip aan wanneer je de Market Garden Route wilt fietsen.